Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

En geç 30 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • UPS KARGO : 108,00 ₺ (2000 TL ve üzeri ücretsiz)

SWATEMRRW4ME4K

Yeni ürün

Yüksek kare hızlı Ultra HD için,16 ATEM Advanced Chroma Keyer’e sahip 4 M/E 20girişli 12G-SDI switcher’in müthiş gücüne sahip olun.

Daha Fazla Detaylar

Stok Sor
close

Stok ve Fiyat Sor






 

308 172,42 ₺KDV Dahil

Döviz Tutar : 7 381,24 € + KDV
Döviz Tutar : $ 7,900.00 + KDV
Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Blackmagic Design

 
Ürün Özellikler

Yeni ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Yüksek kare hızlı Ultra HD için,16 ATEM Advanced Chroma Keyer’e sahip 4 M/E 20girişli 12G-SDI switcher’in müthiş gücüne sahip olun.

YENİ

New ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Yeni ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K ile dünyanın en kompakt ve gelişmiş switcher cihazına sahip olun. Ultra HD 2160p59.94’e kadar en yeni formatlarla ve yüksek kare hızlarıyla çalışmak üzere tasarlanmış, inanılmaz yüksek performanslı bir canlı prodüksiyon switcher’a sahip oluyorsunuz. Üst düzey çalışmalar ve sanal setler için mükemmel olan, M/E başına 4 adet olmak üzere, 16 yeni nesil ATEM advanced Chroma Keyer’e sahip oluyorsunuz. En gelişmiş ATEM switcher olarak bu model, en son teknolojiye sahiptir ve 2 Ultra HD çoklu görüntüleyici, tam 2D DVE, 4 iç içe resim DVE ile birlikte dahili SuperSource compositing motoru, her bir 12G-SDI girişte tam senkronizasyon gibi daha nice özelliklere sahiptir. Çoklu hız 12G-SDI bağlantıları, tek bir BNC kablo ile 2160p59.94'e kadar otomatik olarak tüm HD ve Ultra HD formatları arasında geçiş sağlar. Şimdi Ultra HD’de çalışıyor olmasanız dahi, ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K, ihtiyacınız olduğu an Ultra HD’ye hazır olarak, en üst düzey canlı prodüksiyon çalışmalarınız için gerekli güce ve özelliklere sahiptir.

Yeni ATEM 1 M/E Advanced Panel

Modern tasarımın şıklığı ile yayınprodüksiyonun gücünü birleştirin.

YENİ

New ATEM 1 M/E Broadcast Studio 4K

Yeni ATEM 1 M/E Advanced Panel, tüm ATEM switcher modelleri için şık tasarımlı, profesyonel bir donanım kontrol panelidir. Daha hızlı iş akışları için modern tasarım ile en son yayın teknolojisini birleştirir. Yeni tasarım, dahili bir LCD ve yanlış tuşlara basılmayı önlemeye yarayan yüksek kaliteli eğimli düğmeler içerir. Ayrıca butonlar, önemli tuşların çabucak farkedilmesini sağlayan, renkli geriden aydınlatma özelliğine sahiptir. Bunların yanı sıra, DVE ve kamera ayarlamaları için bir profesyonel joystick, pürüzsüz, ağırlıklı t-bar fader gibi daha nicesine sahip oluyorsunuz. Butonlarda, etiketler ve renkler üzerinde isteğe göre değişikliklerin yapılmasına imkan veren dinamik görüntüleme özelliği bulunmaktadır. Shift butonları, 20’ye kadar girişi kontrol edebilmeniz için, shift tuşuyla etkinleştirilen kaynak butonlarının ikinci bir setini seçerek, girişlerin sayısını iki katına çıkarmanıza olanak verir. ATEM 1 M/E Advanced Panel’in, kompakt boyutu ve dayanıklı tasarımı, onun standart bir ekipman rack’e sığmasını sağlıyor ve bu sayede yayın araçları, portatif rack ve rack mount kasalarda, rack’e montaj için idealdir.

Gelişmiş Canlı Prodüksiyon

Gelişmiş teknoloji ile yaratıcı özellikler

Canlı yapımınızı yayın kalitesinin üzerine taşıyın! ATEM canlı prodüksiyon switcher’ler, en yenilikçi canlı konserler, spor karşılaşmaları, tiyatro yapımları, konferanslar ve daha fazlası için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir! Yüksek çözünürlüklü dev ekranların kullanıldığı canlı etkinliklerde, ATEM canlı prodüksiyon switcher’inizi inanılmaz kalite için Ultra HD’ye değiştirebilirsiniz. Çoğu canlı yapımlar artık yüksek çözünürlüklü, devasa LED ekranlar ve projektörler kullanıyor ve şimdi bu tür ekranları tam çözünürlükte çalıştırabilirsiniz!

Intro Sub

Yenilikçi Tasarım

Süper kompakt boyuttazarif işlenmiş metal tasarım

Ultra HD

ATEM canlı prodüksiyon switcher’ler, zarif işlenmiş alüminyum ön panele sahiptirler ve aux çıkışları arasında geçiş yapabilmenizi sağlayan atanmış düğmeler içerir. Dahili video ekranlarını, aux çıkışlarını denetlemek üzere ya da kurulum aşamasında teknik denetim amaçlı kullanabilirsiniz! Tüm SD, 720p HD, 1080i HD, 1080p HD ve Ultra HD formatlarının hepsini anahtarlayan en yüksek kalitede video ve ses çıkışlarıyla birlikte, çoklu voltaj güç kaynakları içerdiği için switcher’inizi dünyanın her yerine götürebilirsiniz!

Inovative Design
Powerful Software and Hardware Control

Güçlü Yazılım ve Donanım Kontrolü

Yenilikçi yazılım kontrolüne sahipolun ya da bir donanım paneli seçin

Inovative Design

ATEM canlı yapım switcher’leri en geniş kontrol seçeneklerine sahiptir! Mac ve Windows uyumlu dahili ATEM yazılım kontrol paneliyle, herhangi bir dizüstü ya da masa üstü bilgisayardan switcher üzerinde tam kontrol elde ediyorsunuz. Zorlu canlı yapım ortamları için ATEM 1 M/E Advanced, yeni ATEM 2 M/E Advanced ve hatta ATEM 4 M/E Advanced Panel gibi, donanım tabanlı bir panel ilave edebilirsiniz. ATEM Advanced Panellerin hepsi, daha da hızlı görüntü miksajı için en yüksek kalitede butonlar, düğmeler ve sürgüler içerir! Özel kontrol için bir yazılım geliştirme kiti bile içerir. Yalnızca ATEM bu kadar geniş çeşitlilikte kontrol seçenekleri sunar!

Free SDK

Mac ve Windows için dahil olan SDK ile ihtiyacınıza bağlı kontrol seçenekleri geliştirin.

En Yüksek Kalitede Bağlantılar

SD, HD ve Ultra HD’de,SDI ve HDMI ekipmanlara bağlanın

Highest Quality Connections

1.

110V ve 240V voltajları arasındaki kaynaklarla uyumlu olan dahili güç kaynağı.

2.

SD, HD ve Ultra HD’deki kamera ve deck’ler için 6G-SDI girişleri.

3.

Yayın grafikleri olmayan (clean feed) sinyalleri ve izleme için 3x 6G-SDI Aux çıkışı.

4.

HDMI ve 6G-SDI program çıkışları ve down converted (aşağı dönüşümlü yapılmış) HD çıkışı.

5.

Dahili ses mikserine XLR ve HiFi ses ekipmanlarını bağlayın.

Girişler

ATEM switcher’ler, 2160p30’a kadar SD, HD ya da Ultra HD arasında geçiş yapabilen gelişmiş 6G-SDI ve HDMI girişlere sahiptir. Gelişmiş ATEM Broadcast Studio 4K modeli de, 2160p60’a kadar HD ve Ultra HD’de çalışan 20 adet 12G-SDI girişe sahiptir. Her bir giriş embedded (gömülü) ses miksajını destekler ve canlı PowerPoint™ sunumları için laptop bilgisayarlar gibi, genlock olmayan kaynakları kullanabilmenize yarayan bir kare senkronlayıcı içerir. Ayrıca, profesyonel mikserleri bağlamak için 2 adet dengeli XLR ses girişi ve iPod® gibi tüketici ekipmanlar için HiFi ses girişi bulunmaktadır.

Çıkışlar

Video master kaydınızı oluşturmak ve etkinlikteki izleyiciye programınızı yayınlamak için, ihtiyacınız olan tüm çıkışlara sahip olun. ATEM, program ve down converted (aşağı dönüşümlü) program çıkışlarının yanı sıra, yayın grafikleri olmayan (clean feed) sinyallerin gönderilmesine olanak sağlayan aux (yedek) çıkışları sayesinde, devasa LED dış ekranlar, projektörler, disk kaydediciler, monitörler ve yayın deck’lerine bağlantı için mükemmeldir. Çoklu görüntüleme çıkışları 1080i HD olduğundan herhangi bir televizyon ya da monitör kullanabilirsiniz. Ayrıca, bütün video çıkışlarına gömülü olan ses miksajınızın dengeli XLR çıkışına da sahip oluyorsunuz.

Monitoring

Multi View İzleme

Tüm izleme ihtiyaçlarınıziçin tek bir ekran kullanın

ATEM'in dahili çoklu görüntüleme özelliği, switcher’in video girişlerini tek bir SDI monitörde ya da standart HDMI televizyonda izlemenize imkan sağlar. Çoklu görüntüleme standart 1080i HD’de çıkış sağladığından, yayınınız SD ya da Ultra HD bile olsa, izleme için standart televizyon kullanabilirsiniz. Çoklu görüntüleme düzenini isteğinize göre uyarlayabilir ve özel etiketler ilave edebilirsiniz. Multi View (çoklu görüntüleme) sayesinde programınızı, önizleme görüntülerini ve canlı kaynaklarınızı aynı anda tek bir monitörde izleyebilirsiniz ve 4 farklı ekran düzeni arasından seçim yapabilirsiniz!

16 Kameralı ATEM 2 M/E

16 Cameras ATEM 2 M/E

Gelişmiş ATEM 2 M/E Production Studio 4K modeli, 2 ayrı ekranda, eşzamanlı olarak 16’ya kadar kamerayı izlemenizi sağlayan, 2 bağımsız çoklu görüntüleme çıkışına sahiptir.

Diğer Yapılandırma Ayarları

Other Configurations

Yaratıcı Geçişler

Onlarca heyecan vericiefekt ve geçişlere sahip olun.

ATEM; tüm SD, HD veya Ultra HD çözünürlüklerde bulunan gerçek zamanlı yüksek kaliteli geçişlerin zengin çeşitlerini içermektedir. İnanılmaz yayın kalitesinde canlı görüntü anahtarlama için; mix, dip, wipe geçişleri gibi daha nicesini kullanın. Her bir geçiş anında uygulanabilir ve geçiş türü, şekli, uzunluğu ve diğer özellikleri üzerinde tam kontrole sahip oluyorsunuz. Geniş wipe (silinme) şekil seçenekleriyle, 'canlı yayın' özel görünümleri yaratın. ATEM 1 M/E ve 2 M/E Production Studio 4K modelleri ayrıca, hareketli stinger ve dijital video efektleri (DVE) geçişleri içerir.

Transition sizerTransition frameTransitions frame
Transitions graphics
Aşağıdaki geçiş ikonlarının üzerine tıklayın

Anında kullanabileceğiniz wipe, mix, dip, DVE ve stinger geçişleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Dijital Video Efektleri

Gerçek zamanlıkonumlandırma, yeniden boyutlandırma, döndürmeve ölçeklendirme yapın.

Gelişmiş ATEM 1 M/E ve 2 M/E Production Studio 4K ile 4 M/E Broadcast Studio 4K modelleri, etkili bir dijital video efektleri işlemcisi içerir. Bu inanılmaz yüksek kaliteli DVE'yi, canlı videonuzu gerçek zamanlı olarak konumlandırma, yeniden boyutlandırma, döndürme ve ölçeklendirme için kullanın. İsteğe bağlı olarak uyarlanabilen 3D çerçeveler, gölgeler ve ışıklandırmayla profesyonel iç içe resim (PinP) efektleri yaratın. Canlı videonuzu başka bir video ile yer değiştirerek, bir sonraki kaynak videonuzu ortaya çıkaran squeeze, push, swoosh ve spin efektleriyle yapımınıza dinamik DVE geçişleri ekleyebilirsiniz. Hatta DVE’yi grafik wipe geçişleri için de kullanabilirsiniz.

Digital Video Effects
ATEM 1 M/E Production Studio 4K'deki DVE'yi, canlı videonuzu konumlandırmak, yeniden boyutlandırmak, döndürmek ve ölçeklendirmek için kullanarak, profesyonel PinP efektleri yaratın.

SuperSource

ATEM SuperSource ile çok kutulu kompozisyonları hızlıca ve kolayca ekleyin. ATEM 2 M/E Production Studio 4K ve ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K’da; herhangi bir ATEM video girişine atayabileceğiniz, 4 adet Picture in picture (iç içe resim) DVE ve 4 adet keyer’in gücü ile birbirinden tamamen bağımsız 5 katmanlı switcher'a sahip oluyorsunuz. Bütün M/E'lerinizi, keyerlerinizi ve DVE'leri başka çalışmalar için tamamen yedekte tutarak, SuperSource'ı, çok kameralı röportajlarda ya da PinP yapımlarında kullandığınızı düşünün. SuperSource kompozisyonları ayrıca hızla kaydedilebilir ve anında geri çağırılabilir.

Supersource

Çift Medya Oynatıcıları

Büyük grafik belleği

ATEM prodüksiyon switcher’leri, iki dahili medya oynatıcıyı kullanarak, sabit görüntülere ve grafiklere keyleme için indirilmesini sağlayan bir medya havuzu belleği içermektedir. Yaygın tüm görüntü formatları desteklenir ya da Photoshop CC'den dahil olan plug-in ile direkt olarak indirebilirsiniz. ATEM canlı prodüksiyon switcher’lar, 20 adet Ultra HD RGBA sabit görüntüyü desteklerken, ATEM 1 M/E ve 2 M/E Production Studio 4K modelleri ile ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K modelleri, 64 adet Ultra HD RGBA sabit görüntüyü ve 180 adet gerçek zamanlı Ultra HD video görüntü karesini ya da 720 adet gerçek zamanlı 1080 HD video karesini desteklemektedir.

Dual Digital Players
Dual Digital Players Icons

PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG ve TIFF gibi tüm yaygın görüntü formatlarını destekler.

Powerful Keyers
Profile Picture

Gelişmiş Chroma Keyer

Yeni ATEM AdvancedChroma Keyer ile Tanışın!

Tüm ATEM switcher’leri, dahili olarak chroma, parlaklık, linear (doğrusal) ve pattern (şekil) keyer özelliklerine sahiptir. Fakat, yeni gelişmiş ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K modeli, şimdi gerçek profesyonel, yayın kalitesinde canlı compositing için inanılmaz derecede pürüzsüz keyleme işlemlerinin yapılmasına olanak veren, yeni nesil gelişmiş chroma keyer özelliğine sahiptir. Gelişmiş keyer, görüntüdeki bir renk bölgesinin seçilmesini ve örneklenmesini sağlayan, ayarlanabilir ekran üstü kontrollere sahiptir. Yeni keyer ayrıca, ön plan, arka plan ve kenar ayarlama kontrolleri içermenin yanı sıra, taşmayı ve yansımayı azaltmaya yarayan chroma düzeltme araçlarına (tool) sahiptir. Bu özellikler sayesinde, key ayarlarınıza ince ayar yapabilirsiniz. Hepsinden en önemlisi, yeni ATEM 4 M/E Production Studio modeli ile, 4 mix efekti sırasının her birinde, şimdi 4 adet gelişmiş chroma keyer’a sahip oluyorsunuz. Böylelikle, devasa çok katmanlı efektler oluşturabilirsiniz. Ayrıca ATEM switcher modelleri, logolar, KJ ve diğer 'canlı yayın' grafikleri için fazladan 2 adet bağımsız downstream keyer içerir. Bu da, standart şekilde dahili olarak gelen çok sayıda keyer’a sahip olmanız demektir.

HyperDeck Control

HyperDeck Kontrol

Canlı programlarda, öncedenkaydedilmiş HyperDeck kliplerini kullanın

ATEM Switcher'leri, Blackmagic HyperDeck SSD kaydedicilerle pürüzsüz çalışır. Canlı program yapımı esnasında önceden kaydedilmiş klipleri playback yapmak için, kameralar gibi, 4 adede kadar HyperDeck'i kaynak olarak bağlayabilirsiniz. Klipleri her bir HyperDeck'de izleyebilir, herhangi bir klibi seçebilir, işaretleyebilir, yayın öncesi hazırlayabilir ve istediğiniz zaman geri oynatabilirsiniz. Hatta gelen kamera kaynağından kayıt yapmak için makrolar oluşturup, ağır çekim ile geri oynatabilirsiniz. Bu da programınıza, daha önceden kaydedilmiş spot ya da reklam, jenerik, hatta anında ağır çekimde oynatma özelliği ilave etmek için idealdir!

Power Makroları

Faaliyetlerin kurulumu veotomatik tetiklenmesi için en hızlı yol

Football Player
Macro Chart

ATEM switcher’inizde, tam doğru zamanlanmış karmaşık komutların sekanslarını otomatikleştirmek için, makro olarak bilinen, etkili kısayollar oluşturabilirsiniz. ATEM yazılım veya donanım kontrol panelini kullanarak; keyleme efektleri, ses mikser düzeltmeleri, kamera kontrol ayarları ve daha fazlası dahil, video kaynakları arasında geçiş dizilerini kaydedebilirsiniz. Makrolar, XML dosyaları olarak kaydedildiği için, standart bir metin kurgu yazılımı ile kurgulanabilirler ve canlı yapım esnasında manuel olarak uygulanması imkansız olan, sofistike sekanslar geliştirmek için birleştirilebilirler. Böylece, programlarınıza anında geri çağırılabilen, switcher’ler arasında kopyalanabilen ve tekrar tekrar kullanılabilen kendine özgü görünümler oluşturabilirsiniz.

Harika Ultra HD

Devasa 3840 x 2160 video çözünürlük

ATEM canlı prodüksiyon switcher’leri, dünyanın ilk Ultra HD canlı prodüksiyon switcher'leridir. Ultra HD, devasa 3840 x 2160 kare boyutu için, 1080 HD video çözünürlüğün 4 katı daha fazla çözünürlükte çalışır. Switcher tamamıyla Ultra HD'ye ayarlanabilir ve tüm medya oynatıcılar, downstream keyer’ler, upstream keyer’ler, geçişler, DVE ve renk üreticileri, native (baz) Ultra HD'de çalışabilir. Şu an, SD ya da HD'de çalışıyor olsanız bile, ATEM canlı prodüksiyon switcher, ihtiyaç duyduğunuz her an Ultra HD'ye hazırdır.

Profile Picture

6G-SDI Esnekliği

SD, HD ya daUltra HD’de çalışma esnekliği

En yüksek kalitede Ultra HD'de çalışabilmeniz için tüm switcher’ler 6G-SDI'yı destekler, ve SDI bağlantıları standart BNC konnektörler olduğundan, switcher'i herhangi bir formata ayarlayabilir ve kolaylıkla SD ya da HD ekipmanlarınıza takabilirsiniz. 6G-SDI; SD, HD'den Ultra HD 2160p30'a kadar tüm SDI formatlarını destekler. Böylelikle, 6G-SDI istediğiniz formatta çalışmanız için uyumluluk sağlar ve HD'nin 4 katı fazla çözünürlük içeren harika kalitede Ultra HD’ye geçiş yapabilirsiniz. Tek bir switcher’de; 60fps'ye kadar SD, 720p, 1080i veya 1080p’nin yanı sıra 30 fps'ye kadar Ultra HD’de çalışın.

infographics
1080p60
2160p30s
2160p60

12G-SDI Performansı

Yüksek kare hızına, hızlıprodüksiyona ihtiyaç duyduğunuzda!

İleri derecede gelişmiş ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K modeli, diğer ATEM switcher’lerinin 6G-SDI kalitesinin ötesine geçerek, inanılmaz 2160p60'a kadar, diğer modellerin iki katı kare hızı olan en son teknoloji 12G-SDI'ya sahiptir. Bu da, Ultra HD'de 60 fps'ye kadar kare hızına sahip olması demektir. 12G-SDI ayrıca tüm standart 720p, 1080i ve 1080p HD video formatlarını destekler, böylece standart HD çalışmaları için şimdi switcher'a sahip iken ihtiyaç duyduğunuzda da Ultra HD'ye hazır olursunuz! Yalnızca 12G-SDI, tek bir BNC bağlantısıyla tüm standart HD ekipmanınıza da takılabilen, yüksek kare hızlı Ultra HD sunar.

Camera Control

Uzaktan Kamera Kontrolü

Switcher’den tam kamera kontrolü

ATEM yazılım kontrol panelinden kameralarınız üzerinde tam kontrole sahip olun. Yeni Blackmagic URSA Broadcast ve Blackmagic Studio Camera modelleri, kameraya giden SDI program sinyalinden doğrudan kontrol edilebildikleri için, dahili kamera ayarlarını ve tam renk düzelticiyi ATEM Software Control paneli sayesinde uzaktan kontrol edebilirsiniz. İki tip kamera kontrol fonksiyonu bulunmaktadır. Klasik bir kamera kontrol tarzı için CCU (Kamera Kontrol Birimi) ya da DaVinci Resolve'nin primary (ana) renk düzelticisiyle neredeyse aynı olan renk düzeltme arayüzü. Böylece, canlı yapımınıza harika tarzlar ve yenilikçi görünümler katmak için, DaVinci Resolve ile edinmiş olduğunuz tüm renk düzeltme becerilerinizi kullanabilirsiniz.

Laptop

Profesyonel Ses Mikseri

Gerçek zamanlı olarakkameralarınızdan çok kanallı sesi canlı olarak miksleyin.

Audio Mixer
Dual Digital PlayersSes Takipli Video (Audio Follow Video)
balanceDenge Kontrolü
faderFader Kontrolü
externalHarici Ses

Tüm ATEM switcher’ları dahili olarak etkili, çok kanallı bir ses mikseri içerir. Hem HDMI hem de SDI girişlerinden kameranızın ses ve diğer video kaynaklarının yanı sıra, analog XLR ve HiFi ses girişlerinden harici sesi miksleyebilirsiniz. Direkt giriş miksleme için ATEM ses mikserini kullanabilirsiniz ya da bir girişten diğerine geçiş yaparken sesin otomatik olarak crossfade yaptığı ses takipli video (AFV) miksaj özelliğini kullanabilirsiniz. Analog ses girişleri mikrofonlar, ses mikserleri, müzik oynatıcılar ve daha nicesi için mükemmeldir.

Independent Aux Output

Bağımsız Aux Çıkışı

Sahne üzerindeki büyükekranlara yayın gönderin

ATEM switcher’lerin; sahnede büyük video ekranlarını beslemeye ya da program masterlama için kaydedicilere canlı yayın grafikleri içermeyen "clean feed" göndermeye yarayan, bağımsız aux çıkışları bulunur. Ön panel butonları ve ekran, aux çıkışına göndermek istediğiniz kaynakları seçmenizi kolaylaştırır. Aux çıkışları herhangi bir video girişine, medya oynatıcılarına, önizleme bus’a, test sinyallerine ve daha fazlasına ayarlanabilir. SmartScope Duo 4K ile teknik izleme için aux çıkışları mükemmeldir.

Software Control Panel

Yazılım Kontrol Paneli

Mac ya da PC’de switcher kontrolü

Her bir ATEM canlı prodüksiyon switcher ile, Mac ve Windows sistemleriyle uyumlu, şık tasarımlı bir ATEM yazılım kontrol paneli ücretsiz olarak gelir. Eksiksiz bir görsel switcher kontrol paneli ve switcher ayarlarının hızlıca yapılmasına olanak veren parametre paletleri ile, medya havuzuna grafik yükleyebilir, ses mikserine ayarlayabilir, kameraları kontrol edebilir ve dengeleyebilir, switcher ayarlarını güncelleyebilir ve daha nicesini yapabilirsiniz. En üst düzeyde taşınabilirlik için, ATEM yazılımını bir dizüstü bilgisayarda kullanabilirsiniz, böylelikle switcher'in özelliklerine tamamıyla hakim olarak, küçük alanlarda kolayca çalışabilirsiniz.

Mac ve Windows için ücretsiz ATEM Yazılım Kontrol Paneli.

Bir ATEM Donanım Panelinin Hızını ve Gücünü Ekleyin

3 farklı ATEM Advanced Panel modeliyle, ATEM Production Studio 4K çok çeşitli kontrol panel seçeneğine sahiptir. ATEM Advanced Paneller, endüstri standardı yaygın bir M/E tarz düzen içerir. Panellerin her birinde; menüler için yerleşik LCD ekranlar, değiştirilebilir renk aydınlatmalı yüksek kaliteli butonlar, bir DVE kumanda kolu ve T kolu sürgüsü bulunur. Hatta Makrolar hazırlayabilir ve tetikleyebilirsiniz! M/E buton dizilerinin hepsi, dinamik, giriş buton etiketleme için entegre LCD içerir. 1 M/E modelinde, 10 giriş butonuyla tek bir M/E sırası vardır. 2 M/E modelinde, 20 giriş butonuyla 2 M/E sırası vardır. Devasa 4 M/E modelinde, her bir sırada 40 giriş butonuyla 4 M/E sırası ve 4 adet bağımsız sistem kontrol LCD ekranı vardır.

Camera Control
ATEM 1 M/E Advanced Panel
ATEM 2 M/E Advanced Panel
ATEM 4 M/E Advanced Panel
Extreme Reliability

Olağanüstü Güvenirlik

İnanılmaz derecede güvenirlikiçin profesyonel donanım bazlı switcher.

Yayın ve canlı prodüksiyon durumları en yüksek seviyede güvenirlik gerektirir. Bu yüzden, ATEM Switcher'leri havacılık kalitesinde dahili bir işletim sistemi kullanır. Ucuz, bilgisayar bazlı switcher’ler, bilgisayarın çökmesi durumunda videoda kesintinin olmasına neden olurlar. Ancak ATEM da böyle bir sorunla karşılaşmazsınız çünkü, bilgisayar sadece kontrol paneli işlevini görür. ATEM ile video çıktısı devam eder ve canlı etkinliğiniz olabilecek tüm bilgisayar arızasına karşı korunur. Yapmanı gereken şey, başka kontrol panellerini kullanmak ya da programda herhangi bir kesinti yaşamadan bilgisayarınızı yeniden başlatmaktır.

Bir Yorum Yaz

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Yüksek kare hızlı Ultra HD için,16 ATEM Advanced Chroma Keyer’e sahip 4 M/E 20girişli 12G-SDI switcher’in müthiş gücüne sahip olun.

Bir Yorum Yaz

 
Yorumlar(0)

Şu anki müşteri yorumları.

 
Taksit Seçenekleri

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

En Son Baktığınız Ürünler

Menü

UA-238141956-1