GoPro MAX 360 Derece Aksiyon Kamera

GoPro MAX 360 Derece Aksiyon Kamera

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • UPS KARGO : 108,00 ₺ (2000 TL ve üzeri ücretsiz)

5GPR/CHDHZ-202

Yeni ürün

Bozulamaz stabilizasyon özellikli geleneksel HERO tarzı video çekin veya sürükleyici 360 görüntü yakalayın ve hiçbir anı kaçırmayın. Şimdiye kadarki en yaratıcı GoPro olan MAX'a yol açın. Kamerayı sağa sola çevirmeden panoramik çekimler yapın

Daha Fazla Detaylar

Stok Sor
close

Stok ve Fiyat Sor






 

11 093,90 ₺KDV Dahil

Döviz Tutar : 263,77 € + KDV
Döviz Tutar : $ 284.53 + KDV
Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GoPro

 
Ürün Özellikler
Klasik HERO kamera becerileri. Küresel çekim ustalığı. Muhteşem stabilizasyon. Bugüne kadar üretilmiş en yaratıcı GoPro olan MAX ile tanışın. MAX ile Geleneksel GoPro video ve fotoğrafları çekebilir veya etrafınızdaki her şeyin 360°’lik görüntüsünü yakalayabilirsiniz. Kameranızı oynatmadan panoramik çekimler yapın – sadece tek tuş ile. Hayal ettiğiniz görüntüyü yakalamak için dijital lenslerden birini kullanın. Dahili 6 adet mikrofonu sayesinde 360° ses alma özelliği ile şimdiye kadar sunduğumuz en iyi ses kaydetme özelliğine sahipsiniz.
 GoPro Max 360
 GoPro Max Özellikleri
 

Özellikler + Avantajlar

Geleneksel GoPro Çekimi + 360° Çekim
Yaratıcı özgürlüğünüzün sınırlarını kaldırın. MAX ile HERO tarzı geleneksel video ve fotoğraflar çekebilir veya 360° çekimler yapabilirsiniz.
 
MAX HyperSmooth
MAX 180° çekim özelliğini mükemmel bir tampon olarak kullanarak size en iyi stabilizasyonu sağlar.
 
Yatay Dengeleme
HERO modunda kullanabileceğiniz yatay dengeleme özelliği, siz yana doğru hareket ederken, havada takla atarken, hatta çocuklarınızla koştururken bile yumuşak ve sarsıntısız sinematik çekimler yapabilmenizi sağlar.
 
PowerPano
Kameranızı sağa veya sola döndürmeden panoramik çekimler yapabilirsiniz. Ufku taramanıza gerek kalmadan 270°’lik sarsıntısız panoramik fotoğraflar çekin. Ayrıca hareket halinde çekim yapabilir, muhteşem özçekimler yaratabilirsiniz.
 
Premium 360° + Stereo Ses Kalitesi
6 adet dahili mikrofon ile 360° gerçekçi ses ses kaydedebilir ve GoPro tarafından üretilmiş en iyi ses kalitesini sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
 
Yönelimli Ses Kaydetme
HERO modunda kullanabileceğiniz yönelimli ses kaydetme özelliği, lens farkı gözetmeksizin, sesin kameranın hangi tarafından geldiğini belirlemenize olanak tanır – Vlog çekimleriniz için son derece kullanışlıdır.
 
Dijital Lensler
Çekim yapmak için HERO modundaki 4 adet dijital lensten birini seçin. Video ve fotoğraflarınızı Narrow (Dar), Linear (Doğrusal), Wide (Geniş) olarak veya Max SuperView – şimdiye kadar geliştirdiğimiz en geniş açı ile çekebilirsiniz.
 
MAX TimeWarp
Aktiviteleriniz esnasında hareket ederken son derece stabilize time lapse videolar yaratabilirsiniz. HERO modunda kullanabileceğiniz TimeWarp, hareketlerinize, çekim alanının değişikliğine ve ışığa otomatik olarak adapte olur. En ilginç anları daha da ilginç kılabilmek için çekiminizi gerçek zaman hızına yavaşlatabilir ardından tekrar tek bir dokunuşla tekrar hızlandırabilirsiniz.
 
Dokunmatik Ekran
Dokunmatik ekran sayesinde kameranızı kullanmak son derece kolaydır. HERO modunda çekiminizi düzenlemek, görüntülemek ve özçekim yapmak da öyle.
 
1080p Canlı Yayın
HERO modunda video çekin ve hemen paylaşın. Sosyal medyada 1080p canlı yayın yapın, GoPro uygulaması ile yayın yaparken MAX Hypersmooth stabilizasyonundan yararlanın ve çekimlerinizi daha sonra görüntüleyebilmek için SD kartınızda saklayın.
 
Ses ile Kontrol
Çekim yaparken söz sizde. MAX kameranız "GoPro, start recording” veya "GoPro, take a photo” gibi 13 ayrı komutla kontrol edebilirsiniz. MAX kameranıza İngilizce, Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve İsveççe olarak komut verebilirsiniz.
 
In-Camera Stitching
Kameranızdaki görüntüleri boşaltmak ve GoPro uygulaması ile 360° görüntülerinizi düzenlemek çok kolaydır.
Fotoğraf Düzenleme + GoPro Uygulaması
Çektiğiniz 360° görüntüleri standart video ve fotoğraflara dönüştürmek için GoPro uygulamasını kullanın. Ayrıca uygulama ile çekimlerinizi görüntüleyebilir, düzenleyebilir veya paylaşabilirsiniz.
 
Kompakt Tasarım
Hafif ve kompakt tasarımı ve katlanabilir parmakları sayesinde kameranızı her yere götürebilir ve istediğiniz her çekimi yapabilirsiniz.
 
Ekran Kısayolları
En çok kullandığınız özelliklere kolayca ulaşabilmek için ekranınızı özelleştirebilirsiniz.
 
Portre Çekimi
Fotoğraf ve videolarınızı Snapchat veya Instagram hikayelerinizde kullanabilmek için portre karesi olarak çekebilirsiniz.
 
Fotoğraf Zamanlayıcı
Kareye siz de girin. Zamanlayıcı sayesinde özçekimlerinizi veya grup fotoğraflarınızı tüm grubunuzu kareye alacak şekilde kolayca yapabilirsiniz.
 
Short Clips
15 veya 30 saniyelik, paylaşmaya en uygun uzunlukta kısa çekimler yapabilirsiniz.
 
Dayanıklı + Su Geçirmez
MAX son derece dayanıklıdır ve 5 metreye kadar su geçirmez. Daha fazlasını arıyorsanız, Koruyucu Lensler ile çekim yapabilirsiniz.
 
HEVC Video Formatı
SD kartınızda yer açın. High Efficiency Video Coding (HEVC – Yüksek Verimlilikle Video Kodlama) özelliği ile görüntü kalitesinden ödün vermeden dosya boyutlarını küçültebilirsiniz.
 
GPS + Hareket Sensörleri
GPS konumunuzu, yüksekliğinizi ve hızınızı tespit eder. Başarılarınızı göstermek için, GoPro uygulamasında videolarınıza GPS performans etiketleri ekleyin. (1)
 
Ortam Algılama
Karlı bir ortamda, sahilde, su altında, nerede olursanız olun, HERO modunda MAX bulunduğunuz yeri algılar. Bu sayede GoPro uygulaması en iyi görüntüleri seçer ve bunları harika videolar haline getirir.
 
GoPro PLUS ile Buluta Otomatik Yedekleme
 Kameranızdan buluta otomatik olarak video ve fotoğraflarınızı transfer edebilirsiniz. Hatta yolculuklarınızda bu süreci daha da kolaylaştırabilir ve GoPro PLUS ile mobil cihazınızdan da transfer gerçekleştirebilirsiniz. (2)
 
Hızlı Şarj Özelliği
Opsiyonel Hızlı Şarj Güç adaptörü bataryalarınızı %38e kadar daha hızlı şarj edebilmenizi sağlar.(3)
 
GoPro Bağlantı Parçaları + Aksesuarları ile Uyumlu
Taşı. Sabitle. Tadını Çıkar. 35’ten fazla uyumlu bağlantı parçası ve aksesuarla hikayenizi yaratın.

Bir Yorum Yaz

GoPro MAX 360 Derece Aksiyon Kamera

Bozulamaz stabilizasyon özellikli geleneksel HERO tarzı video çekin veya sürükleyici 360 görüntü yakalayın ve hiçbir anı kaçırmayın. Şimdiye kadarki en yaratıcı GoPro olan MAX'a yol açın. Kamerayı sağa sola çevirmeden panoramik çekimler yapın

Bir Yorum Yaz

 
Yorumlar(0)

Şu anki müşteri yorumları.

 
Taksit Seçenekleri

Aynı kategorideki diğer ürünler: 4

GoPro HERO 10 Black

13 219,32 ₺

GoPro HERO 9 Black

12 203,39 ₺

GoPro HERO11 Black

14 236,27 ₺

En Son Baktığınız Ürünler

Menü

UA-238141956-1