Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD

Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • UPS KARGO : 108,00 ₺ (2000 TL ve üzeri ücretsiz)

HYPERD/PTSHD

Yeni ürün

Blackmagic Design'dan bu HyperDeck Shuttle HD ile video klipleri hızlı ve kolay bir şekilde oynatmak için bir masaüstü mekiği ekleyin. HyperDeck Shuttle HD, HDMI videonuzu çalıştırmanıza ve büyük arama kadranı ve düğmelerini kullanarak medya oynatmayı kontrol etmek için bir bilgisayara veya ATEM anahtarına bağlanmanıza izin veren kompakt bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, herhangi bir metin dosyasını üçüncü taraf yazılım gerektirmeden kullanmak için yerleşik bir teleprompter içerir.

Daha Fazla Detaylar

28 993,08 ₺KDV Dahil

Döviz Tutar : 689,33 € + KDV
Döviz Tutar : $ 743.60 + KDV
1 Adet
Uyarı: Stoktaki Son Ürün!

- +

Marka: Blackmagic Design

 
Ürün Özellikler

Shuttle HD, Blackmagic OS'yi çalıştırır, ProRes ve DNx dosya formatlarını destekler ve Premiere Pro, Avid ve DaVinci Resolve gibi çok çeşitli düzenleme yazılımlarıyla uyumludur ve aynı zamanda H.264 videolarını akışa aktarmak için de kullanılabilir. YouTube veya Vimeo gibi hizmetler. SD kart yuvasını veya USB Type-C çıkışını kullanarak isteğe bağlı bir sürücüye video kaydetmek için kullanılabilir veya birden fazla SSD'ye kayıt yapmak için Blackmagic MultiDock'a bağlanabilirsiniz. Ethernet bağlantı noktası, bir ağ üzerinden harici kontrol ve dosya aktarımı sağlar.

Mastering Kaydedici
H.264, ProRes ve DNx dosyaları desteği ile gerçek yayın master'larını kaydedebilirsiniz. Hatta PCM veya AAC ses arasında seçim yapabilirsiniz. Bu, ATEM Mini switcher'ler ile kullanıldığında daha yüksek kaliteli mastering için harikadır. Gösterileri yayıncılara göndermek ve YouTube gibi akış hizmetlerine yüklemek için gereken her şeye sahip olursunuz.
Medya oynatıcı
Büyük arama kadranı, klip kitaplığınıza görsel olarak göz atmanızı sağlar, ardından klibin başlangıcını belirtmek için önceki klip düğmesini kullanabilirsiniz. Oynattıktan sonra, klibin sonunda oynatmayı durdurmak için klip düğmesini kullanabilirsiniz. ATEM anahtarlayıcılar, Ethernet aracılığıyla HyperDeck Shuttle'ı uzaktan kontrol edebilir.
Geleneksel Yayın Güverte Kontrolleri
HyperDeck Shuttle, kullanımı çok hızlı olan bir kontrol paneli içerir ve düğmeler, geleneksel bir yayın güvertesine benzer. Basitçe kayıt düğmesine basın ve video girişini anında bir dosyaya kaydetmeye başlayın. Büyük, işlenmiş metal arama kadranı, klipleri hızlı bir şekilde bulabilmeniz için mekik, ilerleme ve kaydırmayı destekler. Ayrıca, tüm güverte kontrol işlevleri, Ethernet ağı kullanılarak uzaktan tetiklenebilir.
SD Kartları ve UHS-II Kartlarını Destekler
HyperDeck Shuttle, yaygın SD ve UHS-II kartlarına kaydı destekler, böylece pahalı özel ortamlara ihtiyacınız olmaz. SD kartlar, küçük ve çok uygun fiyatlı oldukları için yayın ortamı için mükemmel seçimdir. Ayrıca, USB Type-C aracılığıyla harici sürücülere bile kayıt yapabilirsiniz. USB diskleri kullanırken, bir USB hub veya Blackmagic MultiDock kullanıyorsanız, kesintisiz kayıt için birden fazla diske bile kayıt yapabilirsiniz. H.264 kullanırken dosyalar o kadar küçüktür ki, daha küçük düşük maliyetli kartlarda bile çok uzun kayıtlar alırsınız. Bu, 1TB karta 1080p59.94'te 157 saate kadar H.264 kaydedebileceğiniz anlamına gelir.
Popüler ProRes, DNx ve H.264 Dosyaları
HyperDeck Shuttle HD, yayın kalitesinde DNx ve ProRes dosya formatları dahil olmak üzere günümüzde kullanılan en popüler codec bileşenlerini destekler. Ayrıca NTSC, PAL, 720p, 1080p ve hatta gerçek 1080i geçmeli formatlarda kayıt yaparken yerden tasarruf sağlayan H.264 elde edersiniz. Bu, çok küçük dosyalar için tam yayın kalitesinde sıkı 60:1 ila 285:1 sıkıştırma oranları elde edeceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, dosyaları YouTube'a yüklerken sıkıştırılmamış PCM sesini veya hatta AAC sesini seçebilirsiniz. HyperDeck Shuttle HD, hem Windows'ta kullanılan ExFAT'i hem de macOS disk biçimlendirme standartlarında kullanılan HFS+'yı destekler, böylece diskler her iki platforma da monte edilebilir ve okunabilir. Ayrıca, uzun süreli olayları tek bir video dosyasına kaydetmeyi de destekler.
Video ve Kontrol Bağlantıları
HDMI girişi, ATEM Mini gibi kameralara ve anahtarlayıcılara bağlanabilir ve HDMI çıkışı, sunumlar için monitörlere veya uzun biçimli bir medya oynatıcı olarak ATEM Mini anahtarlayıcılara bağlanabilir. Arka panel ayrıca 12 VDC güç girişi içerir ve bir güç kaynağı dahildir. 1 Gigabit Ethernet bağlantısı, kontrol ve uzaktan dosya yüklemelerine izin verir.
ATEM Mini Switcher'larla HDMI Uyumluluğu
Dahili HDMI girişi ve çıkışı ile tüketici kameralarına, monitörlere, televizyonlara, video projektörlerine ve hatta ATEM Mini anahtarlayıcılara bağlanabilirsiniz. HDMI bağlantıları, hem SD hem de HD ekipmanı işlemek için video standartlarını otomatik olarak değiştirecektir.
Dahili Teleprompter
Böyle büyük bir arama kadranı ile HyperDeck Shuttle HD, teleprompter olarak kullanılabilir. Basitçe kayıt menüsünde teleprompter'a geçin ve özel yazılıma gerek kalmadan komut dosyaları gibi standart RTF metin dosyalarını okuyacaktır. Komut dosyaları, TextEdit gibi basit metin düzenleyicilerde yazılabilir. Önceki ve sonraki klip düğmeleriyle birden çok komut dosyası arasında geçiş yapabilirsiniz. Hem ilerleme hem de kaydırma düğmelerine basarsanız, komut dosyasını geleneksel bir teleprompter gibi canlı olarak kaydırabilir ve görüntülenen boyutu ve yazı tipini ayarlayabilirsiniz.
Ağ Dosya Aktarımları
HyperDeck Shuttle, medya dosyalarının basit FTP istemci yazılımı kullanılarak uzaktan yüklenmesine izin verir. HyperDeck Shuttle'da yerleşik 1G Ethernet ile dosya aktarımları çok hızlıdır ve bazen SD kart medya diskinden daha hızlıdır. Uzaktan güverte kontrolü için, tüm modeller öğrenmesi kolay metin tabanlı bir protokol kullanır, böylece kontrol komutlarını test etmek için Telnet gibi basit bir terminal uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Blackmagic Design HyperDeck Shuttle HD

Blackmagic Design'dan bu HyperDeck Shuttle HD ile video klipleri hızlı ve kolay bir şekilde oynatmak için bir masaüstü mekiği ekleyin. HyperDeck Shuttle HD, HDMI videonuzu çalıştırmanıza ve büyük arama kadranı ve düğmelerini kullanarak medya oynatmayı kontrol etmek için bir bilgisayara veya ATEM anahtarına bağlanmanıza izin veren kompakt bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, herhangi bir metin dosyasını üçüncü taraf yazılım gerektirmeden kullanmak için yerleşik bir teleprompter içerir.

Bir Yorum Yaz

 
Yorumlar(0)

Şu anki müşteri yorumları.

 
Taksit Seçenekleri

Aynı kategorideki diğer ürünler: 11

En Son Baktığınız Ürünler

Menü

UA-238141956-1